BOGFØRING

Bogføring skal være effektivt

Alle vores løsninger bliver skræddersyet til vores kunders behov. Vi har sat os ind i de forskellige teknologiske programmer, som findes på markedet. Vores kunder får tilbudt en pakke, som er rationel og tidsbesparende.

Stort set alt bilagsbehandling sker elektronisk. Vi sætter systemerne op, så de kan klare meget af vores manuelle arbejde og vi tilpasser dem løbende, i takt med at systemerne bliver bedre. Vi tænker også i, at virksomhederne skal have en let tilgang til levering af bilag.

Regnskabsrapportering
Vores rapportering er ingen standardydelse, for vi har forud aftalt med virksomhedens ledelse, hvilke informationer, som giver værdi. Rapporterne skal være et ledelsesværktøj og derfor skal den viden, som vi leverer, være overskuelig og forståelig.

Økonomiprogrammer
Vi arbejder i flere forskellige programmer, hvoraf kan nævnes: E-conomics, Uniconta, NAV, C5 og Dinero. Vi har også kendskab til en række øvrige økonomisystemer.

De fleste programmer kan opfylde de behov en virksomhed har til udarbejdelse af regnskabsrapporter. Prisen er dog til forskel og derfor bør virksomheden vurdere fremtidig behov, såfremt den står foran en større investering. Vi deltager gerne med råd og vejledning i valg af system.

For nystartede virksomheder med lavt budget til økonomiprogrammer, tilbyder vi en løsning, som tilgodeser de flestes behov til særdeles fordelagtig pris. Vi indkøber nemlig licenser i et antal, som minimerer prisen for den enkelte virksomhed.

Lüdemann_web_14